onsdag 10. september 2008

Kjært barn har mange navn...

Coleus, gutter, Solenostemon osv..

solenostemon solenostemon (2)
solenostemon (4) solenostemon (3)
solenostemon (10) solenostemon (12)
solenostemon (7) solenostemon (8)
solenostemon (5) solenostemon (6)
Spennede slekt med flott bladverk. Jeg har mange i samplantinger rundt omkring i krukker og kasser, men det er stort sett de mer vanlige typene fra regnbueblandinger, men med god hjelp fra en hagevenninne har jeg sannelig pådratt meg en del morsommere typer også;)

7 kommentarer:

Villrose sa...

Ja, spragler er morsomme...
Sånne har jeg hatt, siden jeg tok stiklinger fra moren min for å ha på rommet mitt, til nå med et godt utvalg farger og fasonger ute og inne.

Line S sa...

Så flotte bilder. Jeg var nettopp en runde for å forevige noen av mine. Det har visst blitt noen nye her i sommer. ;)

Twin sa...

Så mange artige du har. Jeg har hatt mine to første sorter i år, en limefarget og en nesten svart. Tror nok det blir flere til neste år (frø er allerede kommet i hus) :-)

Vivi sa...

Samme hva de heter når bladverket har slik forskjellig fargeprakt.
Kjempe fine!

frøstjerne sa...

Disse hadde jeg nesten glemt! Har hatt noen avleggere av dem opp gjennom årene. Praktspragle kalte vi dem. Du hadde mange fine, ikke minst den grønne med "krøller" i bladkantene :)

Nostalgia sa...

Ja og anvendelige er de også;)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲