tirsdag 9. september 2008

GULL!

IMG_6092

Dette er resultatet av en liten tur i skogen... Min svigermor hadde funnet masssevis når hun var ute for å finne tyttebær, hun kom hjem med et par eksemplarer, noe som selvfølgelig førte til gullfeber her i huset:) IMG_6095 Det dufter helt fantastisk i hele huset, og vi ha spist oss fornøyde for en stund, samtidig er fryseren full:) Enda blir det nok noen turer til i år kjenner jeg oss rett... må bare ha unna en barnebursdag først... Nå er ikke jeg den som fnyser av det rosa alternativet heller da..trollkremen får jeg ha helt i fred her i huset, det er bare jeg som liker den. Desto bedre - mer på meg;)

Har også prøvd ut Live writer. Dette er første innlegg. Funker finfint det for oss som har tele2 og dermed ganske irriterende dårlig tilgang til blogger...

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Enig. Dette er er skogens gull. Pleier å finne noen kg vi og. Gir bort mye om vi finner over 10-15 kg. Vi greier ikke spise opp alt på 8mnd(fryseholdbarheten)
Mmmm...så godt ja:-)))
Skal ha reinskjøtt og kantareller i dag til middag.

:-)

Twin sa...

Og det minner meg på at jeg burde vært i skogen og plukket kantareller. Får se om jeg kan få det til i helgen. Kantareller er jo supergodt.

hildeG sa...

åååhhh! kjempemisunnelig....
Jeg vil også finne flere kantareller :-)
Det er virkelig kjempegodt ja

Nostalgia sa...

Da er det bare å raske seg ut i skogen, for etter dette innlegget har vi plukket over 30 liter til på et times tur!:) Dvs at vi har nok kantareller gjennom vinteren og enda kan vi sløse litt;) Jeg tror nok det er spesielt godt kantarellår i år, for vi plukker sopp hvert år, men har aldri funnet det gule gullet i slike mengder.

Anonym sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,情趣用品,情趣,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊