mandag 4. juli 2011

Nytt (gammelt) utekjøkken!

Endelig begynner det å ligne noe på terassen. Fikk tak over hele pergolaen i vår, og har så smått begynt å fikse et utekjøkken i ene enden. Skal ha vann (kun kaldt) over benken, men denslags må man jo ha ekspertise til å ta seg av... så da får jeg pusle med mitt enn så lenge:)


Fikk en alldeles ypperlig gammel frittstående kjøkkenbenk av mine foreldre. Pappa har satt inn hyller til meg, og mamma har handlet kurver som passer inn. Forhenget har jeg festet enkelt med spiralfjær.


Grill må man jo ha... Hadde en plan om å bygge inn en grill (til kull), men det er jo så enkelt med gass da. Så ble det gassgrill igjen. Passer kanskje best siden det ble heldekkende tak uansett;)Litt pynt og fjas må man jo ha også.

Og på avstand er jo kaoset fullkomment... eller? Oppdaterer med flere bilder når jeg får ryddet litt!


Lill Kaja

4 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Det var jo helt fantastisk! Sånn vil jeg også ha!

Haukaas lille hjem sa...

kjekt med kjøkkenbenk ute, og så koselig uterom du har fått. Skal også lage meg en benk, vi må bare bli ferdig med gelenderet til verandaen først.

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Hei Lill Kaja! Fantastisk utekrok du har laget i stand her! Ble inspirert av de fine bildene ;)

Som min følger nr 102 mottar du herved en Liebster-award fra meg!
Gratulerer og helt fortjent!

Blomsterstjernen

Anne (Moseplassen) sa...

Hei :)
Tusen takk for at jeg fikk låne bilder til foredraget jeg holdt på Gjennestad. Jeg lånte et bilde av en slank benk som et eksempel på hvor bra det er med sitteplasser som inviterer deg til å oppholde deg midt i hagen og slik ta del, og ett av sittegruppen ved drivhuset som et eksempel på en sittegruppe hvor en samler familien.
Bildene ble kreditert med din bloggadresse.